Visa og Study Permit

Study Permit/Studietilladelse

Opholdets længde

Krav

6 måneder eller mindre - Du behøver ikke en Study Permit/studietilladelse eller CAQ 
Mere end 6 måneder - Du skal ansøge om og modtage din Study Permit/studietilladelse før du ankommer til Canada.

- Hvis du skal til Québec, skal du OGSÅ ansøge om og modtage din CAQ (Quebec Acceptance Certificate for Studies) før du ankommer til Canada.

Vi opfordrer dig til at ansøge om en Study Permit/studietilladelse selv hvis du teknisk set ikke behøver en. Fordelene ved at have en Study Permit er:

  • Du kan arbejde på deltid (både på og udenfor campus) mens du studerer i Canada;
  • Du kan ansøge om at forny din Study Permit inde fra Canada. Uden en Study Permit, vil du skulle forlade Canada for at kunne ansøge om én.

Videre information samt ansøgningsskemaer 

Visum

Som dansk statsborger, er det ikke nødvendigt med et temporary resident visa for at studere i Canada. 

Hvis du ikke er dansk statsborger, kan du finde nærmere information i Visa-sektionen på Canadas hjemmeside om immigration og statsbogerskab.